У Тернополі чоловік торгує наркотиками, а його дівчина-росіянка — проститутками (Фото)

Фото з мережі Інтернет

Днями у Тернополі правоохоронці затримали 34-річного наркомана, який не просто вживав чи зберігав психотропні речовини, а й продавав їх. І це у той час, коли цей чоловік разом зі своєю супутницею, з якою він проживає, проходив наркозамісну терапію.

 

У відділі комунікації поліції Тернопільської області розповіли, що знайшли у квартирі тернополянина чимало наркотичних речовин.

 

– Ми виявили та вилучили близько  2,5 кг подрібненої макової соломки, яка була закатана у скляні банки, шприци із 8 грамами ацительованого опію та пів грама прекурсору – хімічної речовини, яку використовують для синтезу наркотику, – повідомив заступник начальника управління протидії наркозлочинності Андрій Шафранський на сайті«Досьє 102».

 

 

 

Відтак, чоловік може потрапити за ґрати на строк до трьох років, оскільки йому інкримінують частину 2 статті 309 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту вчинене повторно або за попередньою змовою групою осіб).

 

 

У той час на дівчину підозрюваного, яка до того ж є громадянкою Росії, склали протокол за статтею 203 КупАП (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України).

 

– Видворити порушницю з території України допоки не можливо, адже в суді щодо неї розглядаються три кримінальні провадження за вчинення наркозлочинів та сутенерство, – пояснюють на сайті «Досьє 102» 


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ