Аферисти рекламують фінансові піраміди на сумнівних тернополянках (Фото)

Фото з мережі Інтернет

До яких тільки маркетингових ходів не вдаються аферисти та шахраї, щоб змусити людей повірити у прекрасне фінансове майбутнє з захмарними заробітками. Варто лише згадати фінансову піраміду Хелікс, яка зібрата у тернопільських "інвесторів" чималу суму грошей, а її лідери тепер тихенько сидять і вже не так завзято публікують своїх фото з екзотичних держав і на фоні чужих машин.

 

Ось маємо свіжий перл, де чергові "благодійники" пропонують заробляти по пів мільйона доларів на місяць. Для цього чомусь використовують сумнівні фото "тернополянок" з гормональними вадами, чи модною практикою коректування жіночих принад з допомогою силікону.

 

 

Швидше за все, що аферисти роблять ставку на підсвідому людську жадність, яка повністю виключає здоровий глузд і викидає з пам'яті всі застереження. Традиційний і діючий сенсаційний заголовок змушує відкрити, і прочитати про "тернополянок", але на любителів дешевих сенсацій чекає продуманий промо ролик, де черговий мільйонер пропонує буквально озолотити і відкрити всі секрети фантастичних заробітків. Навіть робити нічого не треба... Хіба що знайти ще кілька таких самих "лохів"... 

 

null
Фото з мережі Інтернет

 


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ