У Тернополі об’єдналися два відомі благодійні фонди, аби ще більше краян отримало допомогу під час карантину

Фото з мережі Інтернет

Для спільної роботи об’єдналися два потужні тернопільскі благодійні фонди – «Молода генерація» Віталія Мариновського та «Апостол» Ігоря Апостола.

Відтепер фонди вестимуть діяльність пліч-о-пліч, аби спільними зусиллями допомогти якомога більшій кількості населення. Про таку благу мету повідомив у соцмережі Фейсбук радник голови МВС Арсена Авакова Михайло Апостол.

  Від іноземних благодійників ми отримали величезну кількість антибіотиків, які забезпечують широкий спектр дії. Препарати в тому числі допомагають при пневмонії. Медикаменти надійшли сьогодні вночі, 9 квітня на Тернопільщину до благодійного фонду «Апостол». Відтак, від ранку кожна з лікарень області може звернутися до нас та безкоштовно отримати ці ліки. Ми роздаємо медпрепарати у всі лікарні. Також зазначу, що на сьогодні об’єдналися два головні благодійні фонди – «Молода генерація» Віталія Мариновського та наш «Апостол» Ігоря Апостола. Головна мета такого об’єднання – надати всю можливу допомогу соціально незахищеним людям, жителям із певними захворюваннями, людям з інвалідністю та іншим. Сьогодні ми можемо підтримати населення медикаментами. Завтра це може бути одяг, дитячі візки. Дуже сподіваюся, що ці два молоді керівники благодійних фондів, об’єднавшись, зможуть допомогти ще більшість кількості людей, зокрема й мешканцям Тернопільщини. Ми розпочали роботу та сподіваємося, що праця буде тільки зміцнюватися та розширюватися, —  зазначив Михайло Апостол.

  Завдяки колективним ресурсам та заходам ми зможемо спрямувати нашу роботу в більш ефективне русло. В теперішній нелегкий час багато наших краян залишилося віч-на-віч з низкою проблем. Хтось стикнувся зі складними недугами, немічний лежить удома чи в лікарні, комусь потрібні елементарні речі для життя – одяг чи продукти. В період карантину не кожен житель може повноцінно отримати доступ до послуг. Часом навіть немає близької людини, яка би прийшла та зарадила у складну хвилину. Сама тому ми повинні розуміти, наскільки важливою та доречною є допомога кожного з нас, спрямована на полегшення життя інших. Ми повинні розуміти, що у непростий період ні в якому разі не потрібно стояти осторонь. Подбати про людей, які знаходяться у групі ризику; виділити те, чого найбільше потребують наші краяни; скоординувати роботу з іншими благодійниками, – частина наших завдань, — зазначив підприємець.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ