Унікальний лайфхак від Олії Ковалів з офісу президента, як зменшити витрати на тепло (Відео)

Колишня менеджер олігарха-втікача Курченка "видала" оригінальний спосіб зекономити на теплі

Фото з мережі Інтернет

Заступник глави Офісу президента Юлія Ковалів порекомендувала українцям "не відкривати вікна", щоб менше платити за тепло. Спершу Ковалів розповіла про те, як уряду вдалося знизити суми в платіжках українців, привівши в приклад свого дідуся.

"Мій дідусь, йому 81 рік, 55 він пропрацював лікарем в лікарні маленького містечка. Він - той, кому ця платіжка важлива, тому що у нього пенсія близько 3 тисяч гривень. Він отримав платіжку за грудень, вона стала менше на 220 гривень, отримав за січень - вона теж стала менше в такому районі. Що важливо? При цьому розмір субсидії таким людям не змінився. Розмір цієї субсидії на цю знижку не перераховується ", - запевнила вона.

Далі Ковалів заявила, що якими б не були тарифи і які б кроки не робив уряд щодо врегулювання вартості комунальних послуг, важливо, щоб українці дбали про енергозбереження.

"Що важливо ще: ми довго говоримо про тарифи, собівартість ... І я згодна з мером Миколаєва, він говорить: ми встановили індивідуальні теплові пункти. Ось стало тепло, температура в грудні +5 ° С - значить, не треба відкривати вікна. У нас не може бути 27-30 ° С в квартирі і за все це ми платимо ", - підкреслила Ковалів.

Також вона порекомендувала українцям встановлювати газові лічильники.

"Треба встановлювати лічильники, щоб кожен з нас розумів, за що конкретно він платить", - додала вона.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ