Один із благодійних фондів Тернопільщини відновив свою роботу (Відео)

Фото з мережі Інтернет

В Бережанській школі-інтернат діти разом з волонтерами самостійно готували страви на другий Святвечір. Це перша акція, яку провели засновники благодійного фонду «Покрова» після відновлення його роботи.

Установа разом з мережею магазинів «Студія м’яса» організували програму «Добре серце, допоможи дітям», до якої долучилось понад 6000 людей і спільними зусиллями було придбано інвентар для групових спортивних та розвиваючих ігор, канцтовари, книги, солодощі та фрукти. Всього було зібрано майже 17 тисяч гривень. Про це розповіла директорка фонду Тетяна Чайківська.

– До цього заходу ми готувались півтора місяця, до акції долучались люди, які є покупцями мережі «Студія м’яса». Якщо є охота, кожен давав певну суму коштів, яку вважав за потрібне. Загалом було зібрано 17 тисяч гривень, за ці кошти ми вирішили зробити діткам таке свято, – зазначила Тетяна Чайківська.

Засновником фонду є Народний депутат України Іван Чайківський. Він розповів, що на початку 2012 року була створена благодійна установа, проте проіснувала лише декілька місяців, оскільки допомога обмежувалась тільки внесками підприємства та родини засновника.

– Відколи я обрався Народним депутатом України, відповідно, порадившись із помічниками, прийняв рішення відновити роботу фонду «Покрова». Тому що я, як Народний депутат, не маю певних ресурсів для того, щоб можна було допомагати людям, які цього потребують. Сам фонд є посередником, через який здійснюється допомога людям. На сьогодні до мене звернулось чимало людей, які мають важкі захворювання та інші проблеми. Тому ми будемо намагатись допомогти усім, – запевнив Іван Чайківський.

Згодом народний обранець разом з керівником школи-інтернату оглянув приміщення установи, аби переконатись, що діти навчаються та проживають у комфортних умовах. Від побаченого Іван Чайківський разом з дружиною Тетяною були приємно здивовані: класи та ігрові майданчики забезпечені сучасним обладнанням, спальні кімнати зручні та інші приміщення у хорошому стані.

Відео Павла Лящинського


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ