Як в Борщеві не тільки борщ їли (Фото)

Фото Олег Жак

Свято Борщівської вишиванки, яке вже з 2007 року стало традиційним на Тернопільщині, цього року відкрилось урочистою ходою учасників фестивалю та покладанням квітів до пам’ятників та визначних пам’яток Борщева.

 

Одночасно з фестивалем вишиванки зазвичай проходить і гастрономічний фестиваль "Борщ-їв". Кожен населений пункт Борщівського району представляє свій борщ, який за самобутніми рецептами готують місцеві господині. Всього представляють близько 50 видів борщу. Крім того, традиційно готують борщ у великому казані на вогнищі, скуштувати який зможуть усі бажаючі.

 

Авторські світлини детальніше покажуть настрій свята, тепло української вишиванки та справжню українську душу... 

 


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ