Андрій Богданець заявив, що знає, хто скоїв замах на ректора ТНЕУ

Фото з мережі Інтернет

Андрій Богданець, народний депутат від міста Тернопіль, заявив, що йому відомо, хто скоїв замах на життя ректора ТНЕУ Андрія Крисоватого. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook. У дописі йдеться про те, що у Тернополі стрімко погіршилася криміногенна ситуація.

 

 

«Завжди спокійне місто раптово стало небезпечним для місцевих жителів, – пише нардеп. – Те, що зараз відбувається у Тернополі, набуло ознак системних бандитських розборок у стилі свавілля 90-х. Палаючі автомобілі, закладені вибухівки та залякування. Є загроза, що ці кримінальні злочини переростуть у бандитську війну. Вже чітко зрозуміло, хто є головними персонажами таких жорстоких та кривавих справ, однак громадськості поки нічого не розголошують».

 

Андрій Богданець також нагадав, що на початку серпня невідомі встановили вибуховий пристрій на капот автомобіля тернопільського екс-посадовця.

 

«А сьогодні містян знову сколихнула шокуюча звістка – у Петриках на подвір’ї ректора ТНЕУ Андрія Крисоватого пролунав вибух. Джерло – пакет із невідомим вмістом, який опинився біля будинку. Як наслідок, Андрій Ігорович та його дружина опинилися в лікарні із травмами. Поліція Тернопільської області, УСБУ в Тернопільській області, МВС України, Олександр Богомол, рішуче вимагаю покарати винних та припинити у Тернополі кримінальне свавілля, допоки воно не переросло у неконтрольоване беззаконня та вседозволеність», – закликав народний депутат.

 

Нагадаємо, після того, як вибухівка здетонувала у руках Андрія Крисоватого, він та його дружина з травмами різного ступеня важкості потрапили до лікарні. Обох прооперували. Вони у важкому, але стабільному стані. Про мотиви скоєння замаху на вбивство розповіли під час брифінгу у поліції.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ