«Слуга народу» Ігор Василів фотографуватиме прохачів посад і публікувати в соцмережах

Фото з мережі Інтернет

Ігор Василів, якого нещодавно обрали народним депутатом від партії «Слуга народу», розповів як змінилося його життя після виборів. Відповідний допис він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі.

 

За словами народного обранця, останнім часом він почуває себе як Дід Мороз на дитячому ранку. Після своєї перемоги в мажоритарному округу до політика почали звертатися люди з проханням призначити їх на керівні посади в державних установах Тернопільщини. При цьому окремих прохачів чоловік не бачив вже років 20-25.

 

Ігор Василів поділився з користувачами, що до нього поступали пропозиції і щодо голів районних державних адміністрацій і щодо посад в правоохоронних органах.

 

Нардеп нагадав так званим прохачам процедуру призначення керівників районних адміністрацій. Так, відповідно до вимог чинного законодавства керівники адміністрацій належать до президентської вертикалі і саме президент призначає голів РДА.

 

Ігор Василів запропонував усім, хто бажає очолити районні адміністрації, відправитися до Туреччини, де знаходиться з офіційним візитом Володимир Зеленський.

 

В той же час представник «Слуги народу» наголосив, що наразі триває формування команди політичної партії в районах і тому всіх розумних та талановитих людей він запрошує приєднатися до команди. Нардеп наголосив, що для таких претендентів у нього хватає часу і він готовий працювати з ними 24 години на добу. Ігор Василів запропонував надсилати резюме на його електронну пошту Vasylivze@gmail.com.

 

Народний депутат попередив прохачів, що у випадку отримання від них прохань про призначення на керівні посади, він почне їх фотографувати та світлини виставляти в соціальну мережу. Користувачі в коментарях під дописом пропонують обранцю розголосити прізвища так званих прохачів.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ