Нічним Тернополем продовжує гасати зубожіле п'яне бидло на дорогих іномарках (Фото)

Фото з мережі Інтернет

У Тернополі в нічну пору доби активізовуються нетверезі водії.

 

Дорожньо-транспортна пригода за участі Kia Sportage трапилася 1 серпня, близько 22:35 на вулиці Коновальця.

 

Як з’ясувалося, водій керуючи транспортним засобом, не впорався з керуванням, не вибрав безпечної швидкості руху, здійснив наїзд на перешкоду та допустив перекидання автівки. Як наслідок – одного із учасників автопригоди, 44-річного чоловіка, шпиталізували до лікувального закладу.

 

У п’ятницю, 2 серпня, о 2:00 на перехресті вулиць Тарнавського – проспекту Злуки трапилася дорожньо-транспортна пригода, на щастя, без потерпілих. 20-річний водій автомобіля Ford Fusion, не впоравшись з керуванням, здійснив наїзд на перешкоду, внаслідок чого – авто перекинулося.

 

Запах алкоголю з порожнини рота, нечітка мова та поведінка, що не відповідала обстановці, свідчили про те, що хлопець перебуває у стані алкогольного сп’яніння. На пропозицію пройти освідування на місці чи у найближчому медичному закладі керманич відмовився. За свої правопорушення кермувальник отримав протокол за ст. 124 КУпАП (Порушення ПДР, що призвели до ДТП), ч.1 ст. 130 КУпАП (Керування в стані алкогольного сп’яніння) та за ч. 1 ст. 139 КУпАП (Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд).

 


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ