Вакарчук їде у Чортків, щоб підтримати Аллу Квач

Фото з мережі Інтернет

У середу, 17 липня, до Чорткова приїжджає лідер партії “Голос” Святослав Вакарчук. О 21:00 він проводитиме великий музичний вечір на площі Героїв Євромайдану. Приходьте! Буде океан музики!

 

Святослав Вакарчук приїжджає на підтримку Алли Квач, кандидата від “Голосу” у Чортківському, Заліщицькому та Борщівському районах. Тут запланована зустріч і музичний виступ.

 

Чортків належить до 167 округу. Від Голосу тут кандидує мер Заліщиків Алла Квач. Вона вже четвертий рік очолює місто, за цей час їй вдалося захистити Дністер від ГЕС, відновити парки, тротуари, дороги, встановити дитячі та спортивні майданчики, зробити вуличне освітлення, організувати молодіжні фестивалі, взяти участь у всеукраїнському проекті “Нові лідери” із проектом туристичного кластеру. За попередніми даними різних соціологій, Алла Квач випереджає у відсотках кандидатів від інших політичних сил.

 

Нагадаємо, лідер партії “Голос” Святослав Вакарчук під час зустрічей розповідає про своє бачення змін в країні, а також знайомить зі своєю місцевою командою. 

Контакти для коментарів -  097 979 1945

 

null


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ