Володимир Іванишин: Проблеми лікарів Чортківщини – це наші проблеми. Будемо їх вирішувати

Фото з мережі Інтернет

Володимир Іванишин відповів на актуальні запитання  та подискутував  з персоналом Чортківської центральної районної лікарні. Говорили про медичну реформу,  економічний стан та подолання корупції в України. Щодо останнього, то політик поділився своїм планом конкретних дій  вирішення питання.
 

- Сьогодні найважливіша проблема яка є – корупція. І подолати її сьогодні цю корупцію, сьогодні робиться імітація її подолання, але подолати її  можна лише зміною соціально-політичної системи в Україні, - каже кандидат у народні депутати України від партії "Сила і Честь" по виборчому округу №167 Володимир Іванишин.

 

Після зустрічі головний лікар Чортківської  лікарні розповів, програма політика йому імпонує,  адже чимало в ній передбачено  саме для розвитку медичної сфери. Каже, запропонований Володимиром Іванишиним план конкретних дій  може значно покращити життя українців.

 

Мені подобається позиція Іванишина, адже його позиція стосовно того, що ми повинні зберегти Україну і ми повинні її розвивати, боротися з  корупцією, проводити адміністративно-територіальну реформу, проводити зміни у всіх галузях для того, аби люди зрозуміли, що влада працює для народу, - каже головний лікар Чортківської центральної комунальної районної лікарні Роман Чортківський.

 

Володимир Іванишин розповідає,  якщо  пройде до парламенту, то й надалі активно співпрацюватиме з персоналом місцевих лікарень. Політик впевнений, саме таким чином можна дізнатися максимум про проблеми та потреби галузі.

- Я думаю, хто краще знає в Чортківській районній лікарні від  вас і від вашого  колективу про те, що вам потрібно. До вас просто потрібно  прислухатися і не заважати в тому випадку,  якщо  не знаєш як допомогти. В мене такий принцип, - каже Володимир Іванишин.

 

Володимир Іванишин зазначає, розвиток медичної галузі  є  одним з  пріоритетних напрямків в роботі його команди, адже попри всі проблеми здоров’я людей є  найголовнішою  цінністю.

 


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ