Найбільше українці довіряють Зеленському, Гриценко, Вакарчуку, Смешко і Рабіновичу, - опитування

Фото з мережі Інтернет

Володимир Зеленський, Анатолій Гриценко, Святослав Вакарчук, Ігор Смешко і Вадим Рабінович користуються найбільшою довірою еред українських виборців. Про це на своїй сторінці в Facebook заявив політичний консультант Володимир Макаровськийс.

 

За словами експерта, до нього потрапили дані закритого соціологічного дослідження по рейтингу і антирейтингу українських політиків, які проводила одна з великих політичних партій.

 

«З рейтингами довіри ситуація зазвичай більш зрозуміла, тому, щоб не перевантажувати ефір, дам його просто списком: Володимир Зеленський (65%), Анатолій Гриценко (34%), Святослав Вакарчук (31%), Ігор Смешко (29%) і Вадим Рабинович (27%)», - написав експерт.

 

За його словами, після президентських виборів запит українських виборців на нові обличчя не впав, а навпаки - помітно виріс.

 

«У той же час «досвідчені політики» на кшталт Бойко, Тимошенко і Порошенко, хоча і йдуть в бій, але колишньою підтримкою вже похвалитися не можуть», - зазначив політолог.

 

При цьому топ політиків, яким українські виборці довіряють найменше, очолив колишній президент України - Петро Порошенко.

 

«В принципі, ТОП-3 тут цілком очевидна: 1. Петро Порошенко (64%). 2. Арсеній Яценюк (62%). 3. Євген Мураєв (38%). На Яценюка традиційно вішають усіх собак за провал економічної політики на старті постреволюційної України. На Порошенко, як на президента, вішають взагалі все (що ми бачили і під час останньої виборчої кампанії)», - зазначив політолог.

 

Політконсультант також зазначив, що невисоким антирейтингом володіє Андрій Білецький, у якого він склав 25%, а також мер Львова і глава партії «Самопоміч» Андрій Садовий - 31%.

 

«Цікаві й схеми на умовному південно-східному напрямку. У «надії опозиції» Юрія Бойка антирейтинг переконливо виріс після виборів і досяг 46%. Очевидно, позначився провал на цих самих виборах. Показник Олександра Вілкула становить 44%. У той же час Вадим Рабінович тут виявився «в хвості» зі своїми 24%», - підсумував Володимир Макаровський.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ