Висока зарплата та соцпакет: відділ військової служби правопорядку в Тернополі потребує працівників (Відео)

Фото з мережі Інтернет

У Тернопільскій області шукають охочих у зональний відділ військової служби з правопорядку. Працівникам обіцяють високу зарплату і допомогу в різних соціальних питаннях. 

 

Переваги служби за контрактом полягають у тому, що висока зарплата йде в поєднанні з кар’єрним ростом, а також є можливість навчання і вирішення житлового питання.

 

Начальник фінансово-економічної служби Олександр Танасов каже, що зараз мінімальне грошове забезпечення у відділі складає 10 300 гривень. Заробітна плата надходить на карточку відразу ж після першого місяця служби. Також військовослужбовцям надають пільгу, щоб податок з доходів був компенсований повною мірою.

 

До того ж, з підвищенням на посаді зростає грошове забезпечення. Олександр Танасов додає, що в офіцерському складі, до прикладу, зарплата молодого лейтенанта становить від 13 500 до 14 тисяч гривень, а після кар’єрного зростання звісно ж піднімається посадовий оклад. Військовим надають і одноразову допомогу для оздоровлення та для вирішення соціально-побутових питань. Окрім того, служба на контракті передбачає грошову компенсацію за найм житла у розмірі 2500 гривень для одного, а якщо військовослужбовець проживає із сім’єю, то виплата становить 3700 гривень. Для того, щоб отримати кошти потрібно подати повний комплект документів.

 

У відділі забезпечують порядок серед військових, супровід військового транспорту, конвой, боротьбу з диверсійними групами та затримання правопорушників. До служби можуть долучитись військовослужбовці віком від 18 до 45 років. Працівники відділу кажуть, що є потреба у військових з такими спеціальностями як стрільці, водії, начальники груп та їх помічники. Також є необхідність в офіцерах зональних груп.

 

Військовим, яких зацікавила пропозиція треба звертатись за адресою: м. Тернопіль, вул. Дубовецька, 1.

 


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ