Голова Вишнівецької громади «добре насамарянив»

Фото з мережі Інтернет

Голова Вишнівецької громади, що на Тернопільщині, Володимир Кравець тримає в готівці 5 мільйонів гривень та 55 тисяч доларів. Ці суми він вписав у свою декларацію про майновий стан за 2018 рік.

 

Очевидно, більшість з цієї суми – 4,28 млн. – це повернута безвідсоткова фінансова допомога ПАП «Добрий самарянин», де до обрання на посаду голови громади працював Володимир Кравець. Ще понад 20 мільйонів з цієї ж структури отримала дружина голови громади – Лілія Білан, котра її частину одразу ж  позичила третім особам (понад 750 тисяч гривень).

 

Родина голови Вишнівецької селищної громади Володимира Кравця має у власності кілька об’єктів нерухомості загальної площі понад 3,5 тис. кв. м. Майже половину становить будинок піднавісу (1628,9 кв. м) у рідному селі голови сімейства – Бутині. Також Кравці володіють житловим будинком у Бутині (Збаразький район) та квартирою і гаражем у Тернополі. Ще одну квартиру в Файному місті будує донька пана Кравця – Ольга Володимирівна (площа – 178 «квадратів»).

 

Чимало пан Кравець має об’єктів нежитлової нерухомості. Це – магазин у Вишнівці (понад 700 «квадратів»), млин (770 кв. м) і навіть сільський клуб (800 кв. м). Два останніх об’єкти знаходяться у Бутині.

 

Одразу вісьмома транспортними засобами володіє родина голови Вишнівецької громади. Серед іншого варто виокремити легківки «Mercedes-Benz GL350» (2019 року випуску) та «AUDI A8» (2000 р.в.), кілька вантажних бусів та фуру MAN.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ