Рабінович: Нинішня влада - це приклад того, як не потрібно керувати країною

Фото з мережі Інтернет

На думку політика, "влада поширює явну брехню, транслюючи з усіх телеканалів інформацію про те, як добре жити в країні".

 

Нинішня влада загнала країну в фінансову безвихідь і показала, як не потрібно керувати державою. Про це Вадим Рабинович, народний депутат і глава політичної партії «Опозиційна платформа - За життя», заявив в прямому ефірі програми «Хто кому Рабинович» на телеканалі «112 Україна».

 

« Сьогодні три роки уряду Володимира Гройсмана. Зараз він сказав: «Я обіцяв почати капітальний ремонт країни. І ми взялися за ті проблеми, які не вирішувалися роками. Ми відремонтували українські дороги, перебудували систему охорони здоров'я, поміняли пенсійну систему, відродили українські міста і села ». Якщо він в це вірить, то йому потрібно теж аналізи здавати », - вважає парламентарій.

 

За його словами, влада поширює явну брехню, транслюючи з усіх телеканалів інформацію про те, як добре жити в країні. "

 

«Гройсман просто цинік, що знущаються над країною. Пройдуся по пунктах. Давайте ми разом з вами, пане прем'єр-міністре, проїдемо по дорогах в країні. Такого жаху немає ніде в світі. Навіть в Африці дороги в кращому стані. І ви смієте говорити, що відремонтували дороги? Як ви можете говорити про успіхи в охороні здоров'я, якщо ви цю сферу знищили! Ви і Супрун (і. О. Міністра охорони здоров'я Уляна Супрун, - ред.) Позбавили нас законного права на безкоштовну медицину. Ви скасували Конституцію України, тому що вам так хочеться », - обурився народний депутат.

 

Політик упевнений, що катастрофічне управління нинішньої влади призвела до того, що Україна стала найбіднішою країною в Європі.

 

«Ви зобов'язані за законами нашої країни за три роки тричі відзвітувати в парламенті, але ви, за кулісами домовляючись з усіма, жодного разу цього не зробили. Ви показали нам, як можна керувати країною. Ви загнали нас в такий фінансовий тупик, який розгрібати будуть наступні покоління. Ваша влада єдина за всю історію країни, яка нічого ніде не побудувала. І якщо навіть після втік Януковича залишиться хоч міст якийсь, то після вас нічого не залишиться », - підсумував Вадим Рабинович.

 


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ