До уваги водіїв: на ще двох дорогах Тернопільщини запрацювала відеофіксація швидкості руху автомобілів

Фото з мережі Інтернет

Патрульна поліція Тернопільської області отримала ще два пристрої TruCam для вимірювання швидкості руху автомобілів.

 

З 25 березня, прилади поставлять на ще двох напрямках в межах Тернопільської області: Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка та Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече.

 

Додамо, що патрульні вестимуть спостереження виключно з узбіччя дороги. Там буде знаходитися припаркований службовий автомобіль з включеними проблисковими маяками синього кольору. Про використання TruCam будуть повідомляти встановлені дорожні знаки 5.70, які попереджатимуть водіїв про те, що ведеться фото-, відеофіксація порушень Правил дорожнього руху.

 

Нагадаємо, із 3 грудня відеофіксація порушень ПДР запрацювала на дорозі міжнародного значення М – 09 «Тернопіль-Львів-Рава-Руська» на ділянці 1-35 км.

 

Довідка

 

Згідно частини 1 статті 122 КУпАП – перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більше як на 20 км/год – тягне за собою штраф у розмірі 255 гривень; Згідно частини 3 статті 122 КУпАП – перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більше як на 50 км/год – тягне за собою накладення штрафу у розмірі 510 гривень.

 

TruCam


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ