«Креатор-Буд» зводить новий ЖК у столиці з мальовничим краєвидом (Фото)

Фото з мережі Інтернет

Новий ЖК «Науки, 58» - це багатоповерхівка у Голосіївському районі Києва. З вікон верхніх поверхів проглядається мальовничий краєвид на Голосіївський парк з одного боку та на Дніпро – з іншого. На перших поверхах розташуються об’єкти побутової інфраструктури, супермаркет, кафе, аптека, салон краси. Також у комплексі передбачені вбудовано-прибудоване приміщення для дитячого садка — воно з’явиться з тильної сторони будинку. На території комплексу передбачені підземний і наземний паркінги, в яких зможуть розміститись біля 150 автомобілів. 

 

Зведуть будинок за монолітно-каркасною технологією з фасадним утепленням мінеральною ватою. Основні комунікації тут передбачені централізовані, але опалення – індивідуальне за рахунок власної дахової газової котельні. 

 

На 22-23 поверхах розмістяться дворівневі апартаменти. Розвозити мешканців по поверхах будуть три ліфти. А висота стелі у квартирах – 3 метри. 
Більшість квартир – однокімнатні, їх 120. Площі становлять від 41 до 43 кв м. 


Двокімнатних квартир в комплексі заплановано - 80, по чотири на типовому поверсі. Є два варіанти планувань – площею 54 кв м і 61 кв м.
Трикімнатних квартир у комплексі передбачено всього 40, по дві на типовому поверсі. Площа всіх «трійок» - по 79 кв м.

 

Усі планування сучасні і комфортні. В усіх квартирах передбачені великі кухні (орієнтовно по 11 кв м), в більшості квартир – засклені лоджії, функціональні коридори санвузли (понад 4 кв м), світлі кімнати з великими вікнами. У деяких плануваннях передбачено по два вікна на одній стіні. Усі приміщення в квартирах будуть правильної геометричної форми. 

 

Компанія «Креатор-Буд» планує завершити будівництво даного комплексу в IV кварталі 2020 року. Вартість квадратного метра стартує від 16 тисяч гривень за метр квадратний.

 

Зробити інвестицію в житловий комплекс «Проспект Науки, 58» можна в розстрочку. Мінімальний перший внесок при купівлі двокімнатної та трикімнатної квартир – від 30%, для 1-кімнатної – 50%.

 

Детальну інформацію щодо квартир у ЖК «Науки, 58» можна отримати на сайтах: www.kreator-bud.com, www.nauki58.com.ua. А також в офісі продажу у Києві, що на пр. Науки. 

 

Додаткові консультації за тел. (097) 069 19 19, (050) 062 77 77 - за цим номером також підключені додатки Viber та WhatsApp.

 

null

 

null

 

null

 

null


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ