Як ремонтують дороги на Тернопільщині (Відео)

Фото з мережі Інтернет

19 листопада в Тернопільському прес-клубі з ініціативи Громадської організації «ТО «Нівроку» відбувся  круглий стіл з обговорення результатів моніторингу прозорості та доброчесності проведення ремонтів доріг в Тернопільській області.

 

Крім представників «ТО «Нівроку» в роботі круглого столу взяли участь координатор проектів Програми Розвитку ООН в Тернопільській області Ігор Стефанів, заступник керівника підрядної організації «Техно-Буд-Центр»  Ігор Дзьордзь, представники громадських організацій «Автомайдан» Ігор Василів та «Демальянс» Денис Милий та  Олег Фостяк, представники ЗМІ.

 

На жаль, представники Тернопільської облдержадміністрації, Служби автомобільних доріг в Тернопільській області, підрядних організацій «БМ буд» та «АВАКС-ПРОФ» проігнорували даний захід, хоча були запрошені і обіцяли присутність своїх представників.

 

Присутнім було продемонстровано документальний фільм-розслідування про якість ремонтів доріг в області та презентовано Аналітичний звіт за результатами громадського моніторингу.

 

Представник компанії «Техно-Буд-Центр» Ігор Дзьордз дав свої відповіді та коментарі до зауважень, що піднімались у фільмі.

 

Оскільки представники Замовників робіт з ремонту доріг на захід не прийшли, то обговорення фактично проходило між громадськістю та ЗМІ. На жаль більшість питань, які цікавили присутніх так і залишились без відповіді.

 


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ