Двох підволочиських вбивць таксистки не можуть судити, бо вони зашмаркались

Фото з мережі Інтернет

У Тернопільському міськрайонному суді відбулося слухання справи про нанесення тілесних ушкоджень таксистці Євгенії Кордупель, що призвело до її загибелі.
 

За словами матері загиблої, Лариси Кордупель, подія трапилася 25 грудня 2015 року. Тоді її донька Євгенія підвозила з Тернополя до Підволочиська трьох осіб. Пасажири не розрахувалися за проїзд, завдали їй ножових поранень і побили, йдеться в сюжеті "ТТБ".

 

Підозрюваних у вбивстві Євгенії до суду не привезли, тому спілкувалися з ними в режими онлайн. Представники захисту Лариси Кордупель внесли клопотання перенести допит у справі.

 

– У зв'язку з цим, суд не може порушувати їхнє право на захист. Саме ця обставина, те, що вони знаходилися в режимі відеоконференції, а їхні захисники в залі судового засідання, може бути підставою для подальшого оскарження даного вироку, коментує адвокат потерпілої.

 

Розгляд справи триває уже декілька років. Мати загиблої дівчини переконана – судовий процес навмисно затягують, щоб уникнути відповідальності.

 

– Вбили її, просто закатували, це звіряче. Вона рятувалася, боролася, ловилася руками за ніж. Я хочу, щоб вони відповідали всі по закону, – каже матір.

 

До слова, уже не вперше з невідомих причин обвинувачені не з’явилися на судове засідання.

 

Нагадаємо, що 25 грудня 2015 року в Підволочиську сталося резонансне вбивство – двоє місцевих молодиків зарізали 36-річну таксистку Євгенію Кордупель зі Збаража.

 

Підозрюваних у злочині затримали через чотири дні. Ними виявилися 16-річний Олександр Дехтяр та 19-річний Петро Лукач. Вони – жителі Підволочиська. На момент злочину старшому було 19, а його спільникові лише 14 років.

 

Вже на під’їзді до місця висадки жінка попросила хлопців приготувати гроші, аби розплатитися за проїзд. Як свідчать підозрювані, ціна їм виявилася завеликою – через те й почався конфлікт. Молодший зі зловмисників переконує, що був тільки свідком того, як його товариш почав наносити удари таксистці. 

 

Дівчина багато років працювала водієм таксі. Ніколи не брала до себе в машину підозрілих чи п’яних пасажирів, не виїжджала на роботу втомленою чи невиспаною.

 

У той день Євгенія зателефонувала своїм колегам, щоб сказати, що везе трьох нетверезих і неадекватних пасажирів. Вона отримала ножове поранення в шию, але від нападників їй дивом вдалося вирватися. Її помітили закривавлену мешканці Підволочиська, які й викликали швидку.

 

Жінку прооперували в місцевій лікарні, а наступного дня вона померла.

Детальніше в сюжеті ТТБ:

 

 

 
 


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ