Майкл Щур заcтупився за скандального нардепа з Тернопільщини (Відео)

Фото з мережі Інтернет

За скандального нардепа з Тернопільщини Олега Барну заступились. Чи бодай так видається...

 

Та ще й хто – сам Майкл Щур. Журналіст у своєму шоу  висміяв коміка Володимира Зеленського за його флешмоб #ідітьуср*ку і жодним словом не потролив Барну. 

 

«Зеленський досі не підтвердив, що братиме участь у президентських виборах, але вже презентував гасло своєї передвиборчої кампанії.

 

Найцікавіше у цій історії те, що Зеленський останні 15 років жодного разу не звертав уваги на утиски свободи слова, побиття та убивства журналістів, або ж хамство політиків, перед якими сам регулярно виступав на корпоративах.

 

Своє ставлення до журналістів Зеленський висловив ще 2012-го у мультсеріалі «Казкова Русь». Тоді впливого журналіста Мустафу Найєма «Квартал» зобразив у вигляді надокучливого песика, який дратує царя Януковича – «Пес был верный Мустафа, гавкал на кого хотел, в общем, Мустафа Найем. Глянул царь на псину видную, молвил: «Я вам не завидую».

 

Але тепер все змінилося, Зеленський йде у президенти. На жаль, не можемо проаналізувати його політичну програму, її просто не існує. Тому змушені працювати із тим, що є. Із хештегом, на якому поки базується уся політична ідентичність цього неофіційного кандидата».

 

Для того, щоб краще зрозуміти зеленського, Щур навіть запросив до студії дуполога- ср*кознавця та експерта з популізму  Максима Щерину. 

 

«Щоб зрозуміти, варто розглядати цю заяву у контексті всієї творчості пана Володимира, - зауважив. - Наприклад, в останньому проморолику серіалу «Слуга народу» Зеленський також постійно апелює до ср*к, сідниць та ж*п.

 

«Але навіщо йому це ср*ко-цунамі?» -перепитує Майкл Щур.

 

«Є сумніви, що воно потрібно саме йому. На таку думку наштовхує знак хештегу. Простіше кажучи, решітки. Використовуючи її, Зеленський підсвідомо натякає нам на те, що він у неволі, заручник, його використовують. Якщо уважно придивитися до хештегу, ми побачимо навколо нього малесенькі сліди Коломойського», – зазначає.

 

P.S. Дивитись відео із 07.54


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ