Затримана в неадекватному стані Зоткіна вимагає, щоб їй повернули посвідчення водія (Відео)

Фото з мережі Інтернет

Не згідна і рішенням суду тернополянка Наталія Зоткіна, яка «прославилася» на всю країну своїми зухвалими висловлюваннями на адресу місцевих копів. Суд змусив жінку заплатити штраф і позбавив її права керування автомобілем. Тепер одіозна «мажорка» подала апеляцію.
 
 
Нагадаємо, йдеться про події вечора 6 серпня у центрі Тернополя, коли трапилася резонансна ДТП, винуватиця якої стала «зіркою YouTube». На щастя, в аварії ніхто не постраждав, водійка ж Nissan, перебуваючи у нетверезому стані, тоді «обклала» матом патрульних, які хотіли скласти протокол. Згодом відео опублікували в соцмережах та показали на центральних українських телеканалах.
 
 

 

31 серпня відбувся суд у справі щодо аварії. Тоді пані Наталії присудили сплатити штраф у розмірі 10 200 грн, штраф за знесені чотири секції турнікетної огорожі на вулиці Замковій та дві пошкоджені секції - 10 610 грн. Крім того, її позбавили права керування транспортними засобами на рік та змусили сплатити судовий збір.  Таким рішенням Зоткіна незадоволена і хоче «відновити справедливість» та забрати назад водійське посвідчення.

 

Засідання щодо поданої апеляції поки не відбулось. Попередньо воно було призначене на 4 жовтня, але через ліквідацію апеляційного суду Тернопільської області з першого жовтня тут тимчасово припинили розгляд справ. Відтак, зараз там тривають організаційні трансформації, а розгляд справ буде відновлено дещо згодом.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ