Священик Іван Січкарик розповів про новітній проект у Зарваниці (Відео)

Фото з мережі Інтернет

Нещодавно в Марійському духовному центрі Зарваниця відбулося освячення «Українського Єрусалима». Про цей новітній проект та його значення для християн розказує о. д-р Іван Січкарик у програмі «Відкрита Церква».

 

 

«Тут лунатиме молитва за мир в Україні, адже мир є даром, який свого часу Господь пошле нам за молитвами Божого люду. Віримо, що від дня, коли ми поблагословили «Український Єрусалим», тут спочиває Боже ім’я», — сказав Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ, у момент освячення святині.

 

До унікального комплексу культових споруд Святої Землі, будівництво якого розпочалося влітку 2014 року, увійшли копія Гробу Господнього, Голгофа – гора, на якій розіп’яли Ісуса Христа, Оливний сад, де Ісус молився перед арештом, Сходи Покаяння (Святі сходи), якими Ісус Христос підіймався на суд до Пилата, купіль Ветезда, де оздоровлювалися хворі, Левові (Ліонські) ворота та Вежа Давида.

 

Нагадуємо, що освячення цього архітектурного комплексу “Український Єрусалим” відбулося 27 серпня за участю Блаженнішого Святослава, Глави УГКЦ, та гостей зі Святої Землі.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ