Проекти «Громадського бюджету» успішно реалізовуються – Сергій Надал

Фото з мережі Інтернет

Шість проектів, які минулоріч стали переможцями «Громадського бюджету», вже втілено у Тернополі.

 

Зокрема днями встановлено вуличні тренажери у сквері на вул. Б. Лепкого та поблизу будинку культури «Пронятин». Завершуються ремонтні роботи «Осередку Олімпійської боротьби UWW (United World Wrestling)» та мульти-спортивного майданчика для дітей та молоді «Чемпіон».

 

Серед соціальних, минулого року тернополяни визначили за необхідне реалізувати проект «Контейнери для благодійності». В рамках його реалізації вже закуплено п’ять контейнерів для збору речей, що будуть передаватися незахищеним верствам населення. Ще два контейнери заплановано придбати до кінця вересня.

 

Крім того, укладено договори з виконавцями робіт для реалізації проектів «Інтерактивні навчальні карти: Історія становлення території України, Історія Тернопілля, м.Тернополя» та «Автоматизована система оплати за відвідування атракціонів в парках Тернополя».

 

Із 43 проектів, які  взяли участь у загальноміському голосуванні, тернополяни обрали сім великих та одинадцять малих. На їх реалізацію з міського бюджету виділено 9,4 млн грн.

 

«Громадський бюджет надзвичайно правильний та істино демократичний інструмент, завдяки якому тернополяни мають пряму дотичність до тих позитивних змін, які відбуваються у місті. Дуже важливо, коли самі городяни пропонують ідеї для розвитку міста, а головне – беруть активну участь у їх втілені. Це прямий доказ того, що лише згуртована громада змінює життя довкола себе на краще. Тішить, що наш Тернопіль є прикладом тісної взаємодії органів самоврядування та жителів міста. Я сподіваюся що цьогоріч активність тернополян буде такою ж завзятою», – зазначає міський голова Тернополя Сергій Надал.

 

Нагадаємо, прийом проектів на участь у «Громадському бюджеті» на 2019 рік вже розпочато. Подати проекти потрібно до 30 вересня.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ