Бути в лідерах «Креатор-Буду» допомагає командний дух колективу (Фото)

Фото "Креатор-Буд"

«Компанія з європейським обличчям» - таким є гасло відомого у Тернополі, Львові, а віднедавна і у столиці забудовника «Креатор-Буд». І це обличчя компанії складається з понад 700 облич її спеціалістів. Успіх компанії став можливим саме завдяки професіоналізму, сумлінному виконанню своєї роботи та відданості спільній справі людей, які працюють у «Креатор-Буд». А сприяла цьому філософія менеджменту компанії, в рамках якої велика увага приділяється згуртуванню команди.

 

Креаторівці часто влаштовують зустрічі колективу поза межами роботи. Зокрема, вони і Говерлу підкорювали, і свою футбольну команду мають, і гірські пороги вдало долають - так формується їхній командний дух, укріплюються товариські зв’язки, що позитивно впливає на розвиток компанії.

 

Напередодні Дня будівельника колектив «Креатор-Буд» відпочивав у Карпатах. У Горах своє професійне свято креаторівці святкували втретє. На Верховині до Тернопільської команди приєднались і колеги з Львівської та Київської філій.  Минулого року будівельники підкорювали найвищу гору України – Говерлу, цьогоріч «Креатор-Буд» захоплено боровся  із хвилями Черемоша на рафтингу.

 

Керівник компанії Ігор Гуда привітав свій колектив з святом Будівельника, поділився планами  та подякував колективу за добру роботу.

 

«Запорукою нашого успіху є симбіоз досвіду тих, хто працює в компанії з часу її заснування, і молодих креативних менеджерів, які нещодавно до нас долучилися. Результат- це і є «лице» нашої компанії. А своїми результатами ми пишаємося», - каже Ігор Гуда.

 

Враження від поїздки у родини Креатор-Буд залишились яскраві та неперевершені.

 

null

 

null

 

null
 
 
null

 

null

 

null
 
null

 

null

 

null

 

null


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ