Вантажівка з комбайном ледь не доламала аварійний Гаївський міст в Тернополі (Фото)

Фото з мережі Інтернет

На днях екіпаж патрульної поліції Тернополя отримав повідомлення від заявника про те, що на Гаївському (аварійному) мості утруднений рух транспорту, оскільки там «застрягла» вантажівка, що перевозила комбайн.

 

Після прибуття за вказаною адресою було виявлено пошкодження дороги, а саме бордюрного каменю. Очевидці повідомили, що вантажівка поїхала в сторону вул. Об’їзна .

 

Патрульні наздогнали водія транспортного засобу. Він пояснив, що їде з Одеси в Бережани, а знаку про обмеження руху та схему переїзду не помітив.

 

Також при перевірці документів встановили, що у водія відсутній дозвіл на перевезення великогабаритного вантажу, оскільки комбайн, який він перевозив, шириною був 3.86 м. (згідно з правилами дорожнього руху, а саме п. 22.5, ширина транспортного засобу не повинна перевищувати 2. 6 м.).

 

Крім того, виявлено ряд інших порушень ПДР. У зв’язку з цим на водія поліцейські винесли постанову за ст. 132 – 1 КУпАП (Порушення правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів та правил проїзду великогабаритних і великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами, вулицями та залізничними переїздами).

 

Викликали патрульні й Уктрансбезпеку, яка склала відповідні акти та розрахувала суму штрафу, який водій повинен сплатити згідно з чинним законодавством.

Водії, будьте обачні та слідкуйте за дорогою та дорожніми знаками, оскільки це Ваша безпека!

 


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ