На Тернопільщині жінка продала авто за фальшиві гроші

Фото з мережі Інтернет

Продала автомобіль за фальшиві гроші жителька Зборівського району. Оголошення про продаж авто на іноземній реєстрації жінка розмістила в інтернеті й скоро зголосився покупець. Чоловікові транспорт сподобався й він розрахувався готівкою в іноземній валюті. Лише за декілька днів потерпіла з’ясувала, що віддала автівку за папірці, бо ж усі купюри виявилися фальшивими. Збитки вона оцінила в майже 45 тисяч гривень.

 

За зверненням потерпілої зборівські поліцейські відкрили кримінальне провадження з правовою кваліфікацією частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України – шахрайство.
 
 
В ході слідства стало відомо, що нашу краянку обшахраював 28-річний житель Львівщини і це не єдиний його кримінальний доробок. Молодика днями затримали правоохоронці Івано-Франківщини під час спроби збути фальшиві долари за половину вартості. На даний час він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання в сусідній області.
 
 
Зважаючи, що такі випадки непоодинокі, закликаємо краян бути пильними при здійсненні операцій купівлі-продажу та ретельно перевіряти валюту. Особливо пильнувати радимо власникам транспортних засобів на іноземній реєстрації, адже вони віддають свою власність без жодних документів практично на віру.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ