У Тернополі влаштували торгівлю на асфальті чи на крові?

Фото з мережі Інтернет

Якщо для побожних тернополян неділя це час для відпочинку та для церкви, то для торгашів із самопомочі це час вициганити ще кілька копійок із кишень довірливих містян.  Зігнавши жебраків із давно насидженого місця майже в акурат навпроти дверей в головний храм міста на майдані Волі, члени партії львівського мера розклали своє барахло в надії на такий-сякий гендель.

 

Схоже, що надії на благочинний настрій тернополян котрі виходять  із храму господнього після служби Божої, таки справджуються, ну або якось так співпало, що керівник тернопільської самопомочі Андрій Грицишин, після старту так званих «гаражних розпродажів» прикупив собі недешеву автівку і надалі організовує їх незважаючи ні на що. Ну ми ж не можемо стверджувати, що бізнес у пана Андрія так різко рвонув догори саме після набуття депутатства, адже у власних багаточисельних ЗМІ самопомочівці божаться, що дуже чесні і нічого не крадуть, а в сфері земельних відносин – саме їх представник Андрій Шкула очолює земельну комісію у Тернопільській міській раді – наше з вами місто взагалі  є зразком для всіх.

 

Щоправда невідомо, як такі поважні бізнесмени можуть собі дозволити торгівлю без будь-яких не те що документів, то певне якраз для них звична справа, але без й без касового апарату, чи будь-якого іншого методу обчислення отриманої від тернополян готівки.

 

 

За словами депутата від самопомочі Зелінки, які надрукував депутат від самопомочі Грицишин на сторінках свого сайту 0352, на цьому незаконному базарчику посеред міста самопомочівці нагріли тернополян на понад 52 000, хоча наші джерела стверджують, що візуально було продано краму десь тисяч на 75-85. І виглядає так, що з нами погоджується інший депутат від самопомочі Андрій Шкула, адже він досі не розмістив на сторінках незалежної газети «RIA», в котрій головний редактор інший депутат від самопомочі Юрій Штопко, в котрого і працює журналістом попередній депутат від самопомочі Андрій Шкула, котрий певне ще перевіряє інформацію про суму, вторговану на розпродажі організованому самопоміччю і як тільки отримає підтверджену цифру то одразу й розмістить інформацію.

 

 

Ну ми впевнені, що щодо суми, ці депутати якось дійдуть згоди, так само ми впевнені, що будучи головою земельної комісії міста, можна організувати хоч стаціонарний ринок на будь-якому майдані міста. Нас цікавить інше, коли правоохоронні органи, разом із податківцями захочуть теж підтвердити цифри, котрі озвучують ці депутаторгівці та підтвердять, що ця торгівля на асфальті, немає нічого спільного із торгівлею на крові, під прикриттям такої болісної для всіх українців абревіатури АТО, що використовується цими торговими діячами як щит на їхніх афішах. Чи тепер будь-хто, розмістивши три букви на афіші, може торгувати будь-чим і будь-де, а потім подавати хвалебні реляції про себе, мовляв всі гроші пішли на потреби військових, а лексус в гаражі то я заробив власними руками?

 


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ