У Тернополі електрик може заробити більше, ніж стоматолог

Фото з мережі Інтернет

Чим більше тернополян виїжджає на заробітки до Польщі, тим більше вакансій з’являється як у регіональному центрі зайнятості, так і на спеціалізованих сайтах з пошуку роботи.

 

Попри те, що робочих рук роботодавці потребують усе більше й більше, зарплатою потенційних працівників вони не дуже поспішають тішити.

 

Ще більш-менш зрозуміло, коли 3700 гривень пропонують прибиральниці. За такі ж гроші хочуть взяти на роботу і медсестру, і кухаря, і бармена. А ось секретаркою десь посидіти у Тернополі можна і за 5 тисяч гривень на місяць. У стільки ж оцінюють і роботу бухгалтера. А от у продавців є можливість вибору. Їм пропонують від 4 до 8 тисяч. Аналогічна ситуація і у водіїв.

 

Верстатник деревообробних верстатів може принести у сімейний бюджет 10 тисяч. А електрик – сім з половиною. Цікаво, що це на дві з половиною тисячі більше, ніж пропонують стоматологам.

 

Коли дивишся на ці цифри і згадуєш ціни у магазинах і на ринку, розумієш, що жителі Тернопільщини і далі будуть продовжувати шукати роботу за кордоном.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ