Тернополяни зможуть швидше повернути свої гроші

Фото з мережі Інтернет

Тернополі зможуть повернути tax free з покупок у Європі через мобільний додаток завдяки ПриватБанку. Новий сервіс ПриватБанку дасть можливість тернополянам повертати tax free з покупок у Європі набагато швидше.

 

– Більшість українців, які подорожують за кордон, як правило, не повертають tax free з покупок. Наше партнерство з TaxFree4U завдяки використанню найсучасніших технологій зробить повернення ПДВ простим і комфортним, – коментує керівник роздрібного бізнесу ПриватБанку Олексій Шабан.

 

Клієнти ПриватБанку зможуть отримувати повернення ПДВ з купівель на території не лише Польщі, а й Іспанії, Італії, Франції, Німеччини та Великобританії.

 

 

Для повернення tax free потрібно завантажити мобільний додаток на смартфон, додати інформацію про поїздку та завантажити чеки на куплені товари. Коли додаток автоматично сформує декларацію повернення ПДВ, її потрібно роздрукувати та пред’явити митному офіцеру в аеропорту вильоту. Декларацію з печаткою митниці та оригінали чеків можна залишити у партнерів TaxFree4U в аеропортах Європи або надіслати в український офіс компанії. Повернення ПДВ буде зараховано протягом 7 днів на картку банку.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ