На Тернопільщині побили журналістів, які цікавились підпільними заправками

Фото з мережі Інтернет

У Теребовлянському районі Тернопільської області на приватному підприємстві побили двох журналістів під час зйомок про нелегальних заправних станціях, повідомив відділ комунікації поліції Тернопільській області.

 

"Повідомлення про побиття журналістів надійшло на лінію" 102 "20 квітня близько 14:00 від лікарів. Подія трапилася в Теребовлянському районі. Журналіст інтернет-видання" Волінь24 "і оператор" 12 каналу "з Луцька зайшли на територію одного з приватних підприємств і у час зйомок, як вони стверджують, на них напав один з працівників установи ", - йдеться в повідомленні.

 

За словами постраждалих, вони виконували редакційне завдання з викриття роботи нелегальних заправних станцій Західного регіону. За попередньою інформацією, у знімальної групи легкі тілесні ушкодження. Їх направили на проходження судово-медичної експертизи.

 

Правоохоронці внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань виробництво відповідно до ст.171 Кримінального кодексу України (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів). Слідство триває.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ