«Молодь йде в політику!»: Іван Кізюк став головою Тернопільського осередку Галицької Партії

Фото з мережі Інтернет

Нещодавно на загальнопартійному З’їзді головою Політради УГП обрала 24-річного пластуна Романа Лозинського. Його заступницею стала молода тернополянка Ірина Яремчук, яка очолювала команду Галицької Партії в нашому обласному центрі. Відтак постало питання: хто ж очолить осередок партії у Тернополі?
 
 
Відповідь на нього партійці дали 12 квітня, обравши собі очільником Івана Кізюка. Хлопець є відомим громадським активістом та дієвим партійцем уже три роки. Понад 10 років як член Молодіжного Націоналістичного Конгресу він працює з молоддю, організовує вишкільні табори тощо. Під час важкого протистояння на Революції Гідності Іван був ройовим 14 сотні Самооборони Майдану, яка згодом трансформувалась у громадську волонтерську мережу "Вільні люди".
 
 
Сьогодні в Івана Кізюка за плечима багаторічний досвід соціальної роботи, організаційного вишколу на посаді секретаря Тернопільської міської організації УГП, робота в Тернопільському національному економічному університеті.
 
 
"Не варто боятися робити кроки в політику. Думаю, саме зараз настав час для ініціативної молоді. Тому я дякую колегам за висловлений мені кредит довіри. Знаю, що з такою командою нам усе вдасться!", - коментує Іван Кізюк.
 
 
Цікаво, що Українська Галицька Партія пропонує зовсім нову для України політичну модель. Замість одного вождя - мультилідерське середовище, де кожен ефективний партієць за декілька років може стати головою партії. Замість популізму і критиканства - експертні групи, які розробляють плани дій у різних сферах. Замість мітингів і протестів - проукраїнські та проєвропейські цінності, які партійці поширюють все далі за межі Галичини. Недарма цю партію експерти називають політичним феноменом.
 
 
null
 

null
 

null


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ