У Польщі студенти Тернопільського економічного балансували між правом і економікою

Фото з мережі Інтернет

Професорсько-викладацький колектив і молодь юридичного факультету Тернопільського національного економічного університету відвідали культурну столицю Республіки Польща – місто Краків. 


                                                                                         
Під час візиту студенти та викладачі мали унікальну можливість відвідати найстаріший державний університет у Європі й один з найбільших у Польщі – Ягеллонський університет, де в рамках функціонування Школи польського та європейського права відбувся науковий семінар «Між правом та економікою. Польський та український досвід трансформації». 


 
Під час семінару керівник кафедри економічної політики, професор Тадеуш Вудика висвітлив проблемні аспекти правової та економічної трансформації. Також виступила Ольга Любер – юрист, адвокат права українського, яка розповіла про особливості польської системи правосуддя та можливості для українських юристів реалізувати свої знання та вміння у правовій системі Польщі.

 



 
Учасники наукового семінару взяли активну участь у дискусії стосовно правових та економічних аспектів трансформації у Польщі та Україні. 


 
Цікавими та пізнавальними були зустрічі з представниками студентського самоуправління та докторантами, під час яких студенти мали можливість обговорити питання щодо можливостей навчання у Ягеллонському університеті.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ