На вулиці Крушельницької водії поранили поліцейського (Фото)

Фото Олег Жак

Не так давно по місту Тернополю поновили "лежачих поліцейських" і встановили нові на відремонтованих вулицях. Безумовно, це заставляє водіїв пригальмовувати перед такими обмежувачами швидкості, що зменшує в рази небезпеку для пішоходів.

 

Проте, встановлення таких обмежувачів вимагає певних навиків, здорового глузду і природнього місця, звідки руки ростуть. Щось не так пішло у майстрів, які встановлювали "лежачого поліцейського" на вулиці Крушельницької, оскільки тепер автівки днищами повзають по ньому, а водії голосно згадують найближчих родичів косоруких майстрів... На інших вулицях, де встановили таке чудо, автівки якось умудряються перескакувати через "лежачого", а не повзти по ньому днищем... 

 

Відразу за поновленим "поліцейським" є ще одна "перлина" файного міста — перекособочений каналізаційний люк, який вже роками не дає забути водіям, що вони знаходяться вдома, а не на європейських дорогах... Але про це вже навіть смішно писати. Таких люків по Тернополю десятки, а всій нашій доблесній владі до... лампочки нарікання власників автомобілів.

 

null

 

null

 

null

 


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ