Неадекватні азартні гравці не дають спокійно жити тернополянам

Фото з мережі Інтернет

Тернополяни нарікають на відвідувачів цілодобових «лотерейних» закладів, які цілими ночами кричать і п’ють та ще й зробили під вікнами у людей туалет. Управи на них не знаходить ані ЖЕК, ані поліція.
 

Про це у рубриці «Питання-відповіді», що на сайті Тернопільської міської ради пише місцева мешканка:

 

«Останнім часом у місті збільшилася кількість об'єктів під назвою "Золотий кубок". Одна із філій з'явилася і в нашому будинку (Київська, 18). Складається враження, що заклади такого типу - цілодобові, бо цілими ночами ходять клієнти. І ще, мабуть, то не зовсім національна лотерея, а ігрові автомати, які видно на дорогу крізь відчинені двері приміщення. У нашому будинку тепер ночами під вікнами б'ються, жахливо лаються, голосно слухають музику. Клієнти лотереї дивно поводяться, вживають якісь таблетки та щось курять, що тхне аж на верхніх поверхах. Ввечері неможливо відкрити вікна. Під вікнами зробили "туалет".

 

Жителі будинку неодноразово викликали поліцію, та все марно.

 

«Приїжджав дорожній патруль, проводив бесіди та їхав далі, а все знову продовжувалося. У ЖЕКу сказали, що потрібно, щоб спершу поліція склала протокол. Дайте будь ласка, відповідь: У яку поліцію нам звернутися, щоб вони склали протокол, а не просто приїхали заспокоїти? Що нам робити далі? Чи мають право такі цілодобові заклади розміщуватися в жилих будинках, бо набридло прокидатися о третій чи п'ятій ночі від диких криків», - пише обурена тернополянка і від імені усіх жильців просить вжити заходів задля забезпечення громадського спокою у нічний час.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

новини бізнес компаньйон


молодіжні новини


НОВИНИ З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ